SvampBob Fyrkant som Stooor Pärlplatta!

Hej!

Skönt med helg! Skönt att sova tills man vaknar. I dag när Simon åkte till jobbet så åkte jag ut till Mamma och Pappa. Vi åt jordgubbar, glass och grädde! :) Gud vad gott det var! Sedan grullade vi också. :)

Nu har jag dock kommit hem och tänkte sätta mig och pyssla alldeles strax. Har dock inte bestämt mig vad jag ska göra ännu. Men jag är inte orolig att jag inte ska komma på något. :)

Nu tänkte jag faktiskt ta och visa SvampBom fyrkant som jag började med i förrgår. Har dock hunnit med flera motiv men SvampBob är det som står på turlistan i dag. Gjorde dock bara ansiktet men det kommer nog hel helkropps svampbob en vacker dag också! :)

Har även börjat lite med att göra självlysande pärlplattor. Ni vet när man var liten och hade små självlysande stjärnor på väggen och i taket? Sådana håller jag på med fast med pärlor. Men så klart i olika mönster. Både stjärnor, spindlar och lite av varje.

Men nu är det dags för SvampBob! :)
Där var han. Jag har inte hunnit ta kort på honom som strykt men han ser i princip likadan ut som strykt. Har även gjort en jätte stor paprikagubbe med armar och ben. Men den kommer upp under vecka! :)

Nu ska jag ta och pyssla lite och se på tv. :)

Ha en bra kväll!

/S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0