Jätte kotte som fått en makeover!

Hej allesammans!

Nu är jag här igen! I dag har verkligen varit en varm dag men jag klagar inte för jag älskar värme! :) Dock kom det lite regn och åska på kvällskvisten. I dag har jag även tagit mig tid för en lite längre promenad Go me! Yepp mycket bra!

Tänkte även berätta om en lite rolig men kanske lite pinsam incident från i går när vi var och badade. :) Haha jag gapskrattar verkligen i tanken. Jag, min sambo, bror, Mia, Emma och Blunde skulle ta ett kvällsdopp och jag lovar att jag knöt min överdel med dubbelknut men av någon underlig anledning som antagligen bara jag kan ordna så vips så lossnar knuten och japp min överdel åker ner. Haha pinsamt! :) Men ett gott skratt förlänger livet sägs det ju så den flashen bjuder jag på. Så nu lägger jag det bakom mig. :) Ett minne att skratta åt när man sitter på hemmet sen.

Jag tänkte faktiskt ta och visa er en jätte kotte som jag gav en makeover i vintras då jag ville ha något i vårt fönster bredvid entrédörren. Så jag införskaffade mig en STOR kotte och sedan lite små grejer. Lite lack, olika sorters glitter, lite band etc och så skred jag till verket. Slutresultatet vart nedanstående kotte:




Så såg den ut. Det syns inte så bra på bilden men jag har fäst ett rött band i kotten så man har möjlighet att hänga upp den sedan så glittrar kotten i 4 olika färger.

Det var allt för mig i dag. Hoppas att ni har en fortsatt trevlig kväll/natt! :)

/S


Dåligt med uppdateringar! Men här kommer en.

Hej!

Den senaste veckan har jag varit riktigt dålig på att uppdatera min blogg. Har dock haft så mycket annat för mig så har faktiskt inte haft tid att lägga upp något. Dels har det varit Midsommar, detta firade hos min bror och sambo med 4 st vänner/bekanta. Sedan så minns jag inte riktigt allt vi har gjort men i dag har vi vart på Kolmården!

Jag har faktiskt inte varit på Kolmårdens Djurpark tidigare men detta var faktiskt verkligen se värt! :) Vi knäppte massor med kort. Och några av dem vart riktigt bra. :) Så i dag fick Volvon åka sin första längre tur och det gick så bra så men vi hade inte väntat oss annat heller.

Jag har faktiskt de senaste dagarna frostat glas på några lyktor som jag sedan dekorerat. Jag har alltså köpt omålade glaslyktor som jag sedan har frostat. Jag blev faktiskt nöjd med dem. Bild kommer lite längre ned. Jag har även två lyktor till som jag ska göra men har inte riktigt bestämt vad jag ska göra med dem ännu. Men jag kommer att komma på något. :) Lovar!

I morgon börjar Simon att jobba igen efter ledigheten vi har haft tillsammans. Det har varit såå härligt att vara lediga tillsammans! :) Och vi har till och med spontanköpt ett Nintendo Wii med tillbehör. Det var riktigt roligt faktiskt! :)

I morgon tänkte jag gå en promenad så jag passar på när Simon går till jobbet så får jag sällskap halva vägen. Sedan så ska jag sätta mig ned och pyssla hade jag tänkt mig. Vad det blir för något återstår att se!

Se bilder nedan på ljuslyktorna.













Så såg dem ut! :)

Ha en trevlig kväll!

/S


Två dagar kvar

Hej!

Ja nu är det bara två dagar kvar till semestern! :) Ska bli skönt. Men jag har mycket att göra fram tills dess, hoppas jag hinner klart med allt bara. Jag har inte hunnit med att göra något pyssel sedan betongkuddarna blev klara men jag tänkte därför visa er en sak jag gjort tidigare. Det är en pärlplatta som en del småflickor skulle gilla kan jag tänka mig. :) En Hello Kitty! :) Hehe



Där hade ni den. :) Ganska söt faktiskt. :)

Jag och Simon har varit och tittat på en cykel till Simon som han kan cykla med till jobbet. Men det var ingen som föll i smaken så kärringhondan får duga. :) Måste dock byta däck på den först!

När min semester börjar så ska jag allt börja med ett litet projekt jag. :) Men vad det är, är en hemlis. :)

Hihi

/S


Måndag samt visning av betongkuddarna.

Hej!

I dag var det Måndag och nu har nedräkningen till semestern börjat! Nu är det endast tre arbetsdagar kvar! Och semestern är mycket välkommen! Jag tänkte visa er de betongkuddar som jag har gjort. Har gjort i två storlekar en mindre och en större. Så har jag omålade exemplar, vit målade samt vitmålade med motiv. Se bilder längre ned. :)

I går var grabbarna ute och spelade paintboll igen som vanligt. Tydligen tog gasen slut fort i går vilket var tråkigt för dem. Men de får ut och härja i morgon igen. Vi åkte sedan upp och bowlade på kvällen det var roligt. :)

I dag har jag och Simon haft en del ärenden att uträtta. Vi träffades först pån apoteket då jag skulle hämta ut ett recept. Bara 31 nummer föra mig. det kändes bra! Sedan knatade vi vidare till Clas Ohlsson och köpte luftmadrasser tills vi ska åka till Rhodos. Sedan gick vi till frisören så jag kunde köpa silvershampoo och sedan så gick vi till systemet så Simon fick sin karton/platta med Corona.

Kvinnan i kassan (50-55 år åldern) var då verkligen en rolig prick. Då när vi kom med kartongen tittade hon på mig och småskrattade lite och sa Jahapp hihi nu ska vi allt se på legitimation hihi så skrattade hon som en häxa i barnfilmerna. Hon hade verkligen tonen som nu ska jag sätta dit dig din lille fan. Men Jahapp det kan du väl få tyckte jag. Herregud jag är 23 år och blir 24 år i november. De på systemet kan inte se skillnad på mycket måste jag säga om de tror att jag är under 20 år..

Nu är vi äntligen hemma iaf det blir soffläge i kväll och så ska vi dricka Coca-Cola. Gött!

Se bilderna nedan på betongkuddarna:





Denna ska det föreställa som om man haft huvudet på den. Ni ser att det är en grop på mitten.



Det omålade exemplaret. :)

Ja vi får allt se vad nästa pyssel blir för något. :) Hihi

Den som lever får se!

/S



Presentstrut/Godisstrut

Hej!

I dag har inte mycket hänt. Jag har varit såå himla trött. Men jag har i allafall pysslat en del i dag. Jag är snart klar med betongkuddarna vilket är bra. :) Sedan har jag gjort presentstrutar eller godisstrutar eller vad man nu vill ha dem till. :) Fin strut att ge bort lite godis i eller något. :)













Så såg dem ut! :) Söta tycker jag.

Nej nu ska jag måla sista dragningen på betongkuddarna sedan ska jag och Simon åka ned och hyra en film tror jag. :) Trevligt! :)

Ha det bra!

/S


Välkomstskylten är klar!

Hej!

Hoppas det är bra med er! Jag och Simon har precis kommit hem vi har varit ute en sväng vart och ätit pizza med Peppe, Mia, Emma och Blunde gott var det! :) Sedan har vi suttit hemma hos dom och kikat runt på olika grejer och pratat. Trevligt!

I helgen är jag och Simon lediga tillsammans vilket känns underbart! I morgon ska vi verkligen sova ut. Och jag känner att jag verkligen behöver det. Det har varit en jobbig vecka. Så helgen är välbehövlig..

I dag vann jag en aktion på Tradera som gjorde mig lite gladare. Det var ett läderfodral till min iPhone4 i vitt. :) Jätte fint! Så det är jag nöjd med då jag letat efter ett sådant men inte hittat men jag hittade ett på Tradera. Fick det för bara 76 kr plus 17 kr i frakt vilket jag tyckte var helt okej!

Jag är även klar med välkomstskylten! :) Jag gjorde klart den igår och jag är mycket nöjd med den faktiskt! :) Verkligen! Jag ska göra flera men har inte material till flera hemma just nu men det kommer jag införskaffa. Den var riktigt rolig att göra också. Se bild nedan hur den ser ut:





Så såg den ut. Jag längtar verkligen tills jag kan göra flera i olika stilar och modeller. :) När jag var hemma hos min bror och Mia hade Emma tagit med en pysselkatalog till mig ifrån ett företag den var jätte stor och jätte tjock! :) Åh vad roligt! Så snällt. Jag vet inte hur ofta jag bläddrar i pysselkataloger. Så den ska jag kika i och se vad jag kan beställa. Troligtvis alldeles för mycket!

Nej nu ska jag ta och måla på mina betongkuddar innan jag går och lägger mig för kvällen.

Ha en trevlig kväll och helg!

/Susanné


Gjutning av rabarberblad.

Hej!

Som ni kanske vet så gjöt jag lite betong under söndagen. Bland annat rabarberblad. Dessa hade nu brunnit klart så jag var ut till Mamma och Pappa i dag och kollade hur de blev och de blev bra. :) Dock är det lite pilligt att ta bort bladen men det gick. :) Längtar till kuddarna är klara också! Men måste först införskaffa mig färgen så jag kan måla dem. Men de blir nog klara inom kort. :)

Jag behöver snart beställa mer grejer ifrån Panduro då saker och ting nu börjar sina igen. Då jag märker att lite små saker här och där saknas då jag är mitt uppe i ett pysselprojekt. :)

I morgon är det Torsdag, jag tycker veckan faktiskt har gått relativt fort måste jag säga. Känns skönt! Nu är inte nämligen inte alls långt kvar till min semester. Och det bästa av allt är att jag och Simon är ledig denna helg tillsammans och sedan från Midsommarafton är vi lediga nästan en vecka tillsammans. :)

Nej nu ska ni få se hur rabarberbladen vart!



Blev faktiskt ganska nöjd. Glömde dock ta kort ifrån sidan. Den är ganska välvd så man kan antingen bara ha den som trädgårds dekoration eller så kan man ha den som ett fågelbad.

Nej nu ska jag ta och fortsätta på den välkomstskylten som jag pratade om i går medan inspirationen finns! :)

Ha en bra kväll!

/S


Jordgubbar av zenitlera samt klippning och färg!

Hej hej!

I dag har jag varit och klippt mig! :) Och färgat håret! Och jag är verkligen jätte nöjd! :) Min frisör är så bra! :)Tack Lisa! Så härligt att få bort allt det slitna! Och även få en kallare färg i håret. Var tidigare varmblond men har nu färgat det kallblondt med svart/lila slingor. Kort kommer längre ned.

I förrgår gjorde jag även klar några av de jordgubbar jag håller på med i zenitlera som jag tänkte visa er, dock blev inte alla klara då jag fick slut på lite saker. Men de kommer bli klara inom kort. :) Jag har även börjat med en välkomstskylt som förhoppningsvis kommer bli klar till helgen. Vi får se hur den blir!

Nej nu ska jag ta och fortsätta med välkomstskylten se nedan på jordgubbarna och nya frisyren. :)



Söta faktiskt tycker jag. :)



Nöjd! :)

Ha en bra kväll! :)

/S


Bokning av resa samt bild på halsband

Hej!

Jag och Simon har bokat en resa till Rhodos till hösten! :) Härligt! Något grymt! I dag var vi även i väg och tittade på ännu ett hus. Det var väldigt fint men jag vet inte om det är ett hus för oss. Varken jag eller Simon "föll" för huset riktigt. Det kändes inte riktigt lika bra som det andra liksom. Men vi får se det får sjunka in några dagar.

I dag har jag varit väldigt trött men det är till största del för att jag har sovit så sjukt dåligt i natt. Det är ju sååå varmt! Och vi har inte kunnat ha fönstret ovanför sängen öppet då Simon har blivit snuvig och hostig och jag vill inte förvärra det så han blir sjuk på riktigt. Så jag hoppas att det inte är lika varmt i natt.

I morgon är det Tisdag vilket innebär att jag äntligen har min klipptid! Det är så efterlängtat! Då mitt hår är vääldigt slitet just nu. Så vem vet om jag känner för det så kanske det dyker upp en bild. Man vet aldrig!

Jag tänkte faktiskt visa er ett halsband i dag som jag har gjort. Jag gör även halsband som sagt dock gör jag inte det lika ofta som jag gör andra saker men när andan faller på så görs även det. Jag har lagt in fler bilder dock är inte bilderna så bra men det är för att ni ska kunna se halsbandet på närmare håll då det inte syntes så bra på den bilden hela halsbandet finns med. Se bilder nedan.











Nej nu ska jag ta och lägga mig och sova. Det är ju en dag i morgon också.

Ha en bra dag!

/S






Äntligen kommer bild på Mors pistavakvast!

Hej på er!

Ännu en helg till ända.. Varför går det så fort för? Jag har varit galet trött den här helgen faktiskt. Men lite saker har hunnits med ändå. I Fredags var jag ut och hälsade på päronen eftersom Simon jobbade kväll. I går så kom det ett galet skyfall verkligen men efter det åkte jag till Peppe och Mia och satt ute med dem på verandan hela kvällen. Det var skönt och trevligt. :)

I dag skulle grabbarna spela paintboll men då började det så klart att ösregna. Men runt lunch så vart vädret bättre så de kunde ge sig i väg. Simon fick ett skott på halsen så han har lite små sår där nu. Men är man med i leken.. :)

Jag har i allafall äntligen tagit kort på Mammas pistavakvast. Det är säkert 1,5-2 månader sedan jag gjorde den. Men jag tänkte ta och visa den för er i dag. Den blev jag faktiskt ganska nöjd med. :) I dag har jag även gjort kuddar i betong såg det i en bok som Emma hade. Hon testade även att göra sådana förra helgen. Vet dock inte hur de blev men jag testade att göra egna i dag. Den ena har jag tänkt att måla. Hur de blev får ni troligtvis se till helgen om jag hinner måla den så att säga. Men den som lever får se. :)

Jag håller även på med en del zenitlera figurer som kommer att komma upp på bloggen inom kort. Jag är dock inte riktigt klar med alla saker. Vad det är för prylar får ni vänta och se!

Nu ska jag ta och pyssla klart några av zenitlera figurerna så att de kan komma upp snart sen ska jag se på 2 ½ men. Jag och Simon ska även äta smulpaj med vaniljsås! :) Gott!









Ha en bra kväll!

/S




Nu är stora fågelholken klar!

Hej på er!

Fredag i dag, skönt! :) Jag var riktigt trött i morse måste jag säga. I dag när jag kom hem ifrån jobbet så bestämde jag mig för att ta min systemkamera och åka ut och fotografera. Detta är något jag gör mycket främst under sommarperioden. På vintern sitter jag inne och pysslar med annat. Så nu har jag fixat en del kort jag kommer att lägga upp inom kort. Några av dessa kort jag har tagit kommer jag även ordna på canvas tavlor. :)

Och som vanligt så sprutar det ut ideér från mina tankar så nu har jag en hel drös med saker jag har kommit på att jag vill göra. Jag har dock inte allt hemma så det är en del som måste inhandlas först. Men vad det är för små projekt får ni se i bloggen framöver. :)

I dag jobbar Simon kväll så han kommer hem sent. Så jag tänkte alldeles strax sätta mig och pyssla med ännu ett nytt projekt! :) Men i går kväll blev jag äntligen klar med den stora fågelholken som mina föräldrar ska ha. Så efter jag hade fotat den till bloggen så tog jag mitt pick och pack och åkte till dem så de fick holken. Vi får se vart den hamnar!

Se bild nedan på holken:






Så såg den ut! Nej nu ska jag faktiskt ta och titta på något trevligt pyssel att börja med. :)

Ha en bra kväll!

/S


Målning av porslin!

Hej!

Tänte faktiskt i dag visa er ett par tekoppsset som jag målat med porslinsfärg. Det är två små kannor och två muggar. Jätte söta. De levererades i vitt porslin omålade så målade jag dem själv. Och vilket färg tror ni jag valde? Självklart valde jag rosa! :) Och en bronsfärg. :) Jag har målat koppen rosa samt gjort några smådetaljer i guld. Tekannan har jag målat rosa på pipen och på locket. Sedan är handtaget i brons sedan har jag målat muffins på dem och skrivit på dem. När man har målat dem är det viktigt att man bränner dem i ugnen så att färgen fastnar ordentligt. Då fungerar det även att diska dem i diskmaskin. Perfekt!







Jag tycker de vart ganska söta faktiskt. :) Synd bara att jag inte dricker te! :( Hade varit trevligt om de hade blivit använda men de kommer de nog inte att bli. Men vi får se jag kanske säljer dem? :) Om någon skulle vara intresserad av något jag lagt upp så är det bara att hojta till!

Föresten herregud vilket åskväder det vart i dag! Det dundrade och blixtrade som tusan när jag var på jobbet i dag. Det var helt svart! Men nu har det klarnat upp och är fint igen! Härligt. Men det var desto mindre härligt den huvudvärken jag har haft i dag. Den har inte varit nådig. Den har varit fruktansvärd rent ut sagt! Men en dyclofinax (Stavas det så?) gjorde susen när jag kom hem!

Nej nu vart jag riktigt pysselsugen! Eftersom Simon jobbar kväll tänkte jag faktiskt ta och titta vad jag kunde göra för skoj. :) Något hittar jag nog på!

Hade faktiskt tänkt att visa några tavlor jag målat också så håll utkik!

Ha det bra!

/S


Mini träskor som brosch samt budgivning.


Hej!

Så var det dags för ett till inlägg. Herregud vad varmt det är! Jag klagar inte, jag tycker bara det är lite kvaft? (stavas det så?). I går var jag verkligen helt galet trött! Jag gick och lade mig 20:40 vadå pensionär? Höhö. Men i dag tror jag att jag är lite piggare.

I dag tänkte jag visa ett par mini träskor som jag har målat i gul färg. Väldigt enkelt. Som jag sedan fäst ett silverband på och en säkerhetnål. Denna ska fungera som en brosch. Jag vet att Mamma gjorde en sådan till mig när jag var liten. :)

Jag kom även på att jag glömde visa en annan Super Mario pärlplatta som jag gjort. Så den finns även nedan.





Denna föreställer den köttätande växten som kommer upp ur de gröna rören i Super Mario som kan döda Mario. Tycker den blev ganska bra. :)

Nej nu ska jag spela lite Angry Birds. :) Hihi

/S


Super Mario Bros race samt Lång ledigt!

Hej!

Har tyvärr inte uppdaterat på ett tag pga att vi har haft så mycket annat för oss. Jag och Simon har varit lediga tillsammans samt att det varit Falu Kalaset så vi har inte varit hemma speciellt mycket. I Fredags var det som bekant Rix FM festival så Jag, Simon, Peppe, Mia, Emma, Blunde, Peter och Bea grillade först hemma hos Peppe och Mia och fikade Rabarberpaj och vaniljsås. Det var jätte gott! Sen när vi ätit så åkte vi ned på stan och såg på Rix FM. Det var som vanligt dåliga artister som sjunger falskt. Men ändå man brukar alltid åka dit därför gjorde vi även det i dag. Sedan när vi sett på det så gick vi till Kopparhatten och grabbarna tog en öl och vi andra tog cider eller något annan dryck och satt där och myste och hade det trevligt på uteplatsen vid ön. Sedan så drog vi oss hemåt och strandande i rottingsoffan hos Peppe och Mia. Mycket trevlig kväll!

I Lördags så var vi på dagen ut till mina Päron och åt smörgåstårta och jordgubbar och glass. Mycket gott! Sen så skulle grabbarna till Slussvaktarn och ta några öl och spela mini golf. Så grabbarna grus åkte dit på kvällskvisten och jag, Mia och Emma tog och åkte till McDonald's och åt lite och sedan åkte vi faktiskt och bowlade. Det var verkligen roligt att bowla! :) Sen gick det inte så bra men huvudsaken att man har roligt! Senare på kvällen så kom grabbarna hem och då satt vi bara och hade trevligt. Så det har blivit sena kvällar hela helgen. Men man ska passa på när man är ledig! :) Detta blev också en lyckad kväll!

I dag så har jag och Simon vart och shoppat lite. Simon köpte fyra par byxor (chinos), ett par short och två levi´s t-shirts. Jag köpte två par skor och ett par adidas sneakers till sommaren. Härligt! Nu har vi faktiskt hyrt två filmer som vi ska se. Det är It´s complicated och Shutter Island. Spännande och se hur de är!

I morgon ska grabbarna åter i väg men då ska de i väg med sitt paintboll gäng. De har skrapat ihop ett helt gäng med killar och köpt egna paintbollgrejer så att de kan ut och spela när de vill. Så det är ju kanon att de kan göra det precis när det passar de själva. :) Då ska i allafall jag till mia och Emma och gjuta betong saker. :) Får se hur det blir!

Nu allihopa tänkte jag faktiskt lägga upp det lovade Super Mario Bros racet. Dock har jag ju inte gjort alla figurer och former som finns men jag har ändå hunnit med några stycken så jag tänkte visa er. Vilka är er favorit? Se bilder nedan! Det är pärplattefigurer of course. :)



Fiskarna ifrån vattenvärlden i Super Mario Bros



Svamparna som nyckelringar



Mario i groddräkten



Jätte svamp i lila



Jätte svamp i gul



Svamparna i olika färger



Mario och Luigi



Spökena ifrån Spökbanan. :)



Vart lite spegling tyvärr i kortet. Men det är i allafall ett sköldpaddsskalen. Då man hade hoppat på en sköldpadda och sedan skulle sparka i väg det.



Slottet som prinsessan bodde i Super Mario Bros



Sköldpaddan i från Super Mario.

Ja det var faktiskt dem ifrån just Super Mario Bros som jag har hunnit med att göra hitills. Jag har ju gjort väldigt mycket annat också. Men inte just något Super Mario Bros. Vem vet kanske blir fler. Nä nu ska jag och Simon ha en filmkväll.

Trevlig kväll!! :)

/S


cruising plus anktvålgjutning! :)

Hej!

Nu har jag varit lite lat denna vecka och inte uppdaterat på några dagar. Men nu är det dags igen. I dag är det kristihimmelfärdsdag vilket innebär att jag varit ledig i dag. Simon började inte jobba förrän klockan 15:00 så vi åt lyxfrukost ihop sedan så tog det lugnt. Nu under kvällen så har jag, bror, Mia, Emma, Christina och Ove varit ned på cruisingen som är nere på stan. Jag är inte alls intresserad av gamla rostiga fulbilar egentligen. Men vi brukar nästan varje gå ned på cruisingen. Det är trevligt att umgås bara. :) Så det var en trevlig kväll.

Vi gick även förbi Simon på jobbet och sa hej och tog en fika med honom vid 21:00 tiden när vi tog en liten paus ifrån crusingen. Jag drack då en såå god läsk. Det var smultronsoda ifrån nygårda. Grymt god! Alltså inte hallonsoda utan smultronsoda. :) Det bästa av allt var att den var helt rosa!

Jag har inte hunnit visa er de tvålar som jag gjöt i helgen så jag tänkte ta och visa er dem nu. Jag har gjutit tvålar som ser ut som ankor så har jag färgat tvålmassan gul och satt citrondoft på den och sedan förpackat dem i cellofanpåsar och satt små färgglada bjällror på dem. En fin give away till någon. :)

Jag funderar på att ha en liten tävling på bloggen inom kort då man kan vinna någon av mina saker jag har gjort. Vad tycker ni om det? Jag har inte bestämt mig hur tävlingen skulle vara eller vilken sak man skulle vinna. Vad skulle ni vilja vinna för något om ni vann? Mja värt att fundera på!







Här om någon dag kommer jag även ha ett Super Mario Bros race då jag ska publicera alla Super Mario pärlplattor jag gjort då det har blivit ett gäng nu varav ni bara har sett en bråkdel av dem. Så håll utkik! De kommer inom kort. :)

Ha en bra kväll!


/S


RSS 2.0