Dekorsten

Den här veckan har jag legat lite på latsidan vad gäller pysslandet. Men jag har i allafall hunnit med en sak. Jag har köpt svarta dekorstenar som jag har skrivit olika ord på. Går snabbt att göra om man vill göra något litet men inte har så mycket tid. :) På de svarta dekorstenarna använde jag en vit penna då jag tyckte att det skulle vara snyggt. Men man kan ju ha vilken färg man önskar. :)/S


Målat klädeshängare för barn. :)

Vart en vända till Panduro i dag igen! Ajaj! Men det är en sådan underbar affär! Min favorit!

I dag har det varit kanon väder! Härligt. Men jag har inte varit ute i solen. Jag har suttit inne och målat en klädeshängare för barn! :) Som jag tänkte att jag skulle posta ner till min systers barn. Det var riktigt roligt att måla denna! Och jag hoppas att dom får glädje av den också!

Se bild nedan!

/S


Målning av tavlor.

I går (Fredag) så tog jag en tur till Panduro och köpte några Canvas då dom hade 30 % på canvas. Jag behövde 3 stycken då jag ska måla tre tavlor till föräldrarnas vardagsrum då det är omgjort.

Så jag tog och målade tavlorna i går eftermiddag/kväll då jag ändå inte hade något för mig. Men den vita färgen tog ju så klart slut! Jag som hade tänkt att måla med vid bakgrund. Men det fick bli silver istället då det fanns att tillgå hemma. Det vart en 60 cm x 50 cm samt två stycken 30 cm x 30 cm tavlor. Se bilder nedan:

Är dock inte alls nöjd med den tredje och största tavlan. Men huvudsaken är att dom som ska ha den är nöjd! Men jag är det inte! Jag skyller på att det var för att den vita färgen tog slut..

/SRSS 2.0