Gjort omålad träram så att den ser gammal och sliten ut

Nu var det några dagar sedan sist igen. Snart är det Påsk och vår nya soffa har äntligen kommit. Som vi har längtat. En husvisning har även klarats av men jag åkte inte ens dit då Simon, bror och pappa kunde konstatera att det var sjukt mycket renovering. Men så är det!

Jag har i alla fall målat en ram. Det var från början en omålad träram som jag har målat och sedan gjort så att den ska se gammal och sliten ut. Roligt faktiskt! Jag har ännu inte kommit fram till vad jag ska ha för kort i den, om jag ska ha den själv eller vad som ska ske med den. Men det var i alla fall roligt att göra den!

Vi får se om jag hinner göra något under påsken. Men något litet ska jag nog hinna med. Det ska nog inte vara något problem. :) Jag ska även komma i håg att fotogradera min Mammas kvast som jag även gjorde om så ni får se den.

Här kommer i alla fall en bild på ramen./S


Makeover av Pistavakvast

Japp. Mitt senaste projekt är att fräsha upp och snygga till min egen pistavakvast samt min Mors. Jag har dock inte något kort på min Mors men det kommer.

Min har jag i alla fall målat vit sedan har jag snyggat till den med lite "sega råttor". Det har jag dock tagit kort på. Vart riktigt nöjd faktiskt! Lite finare en en tråkig omålad kvast. Dett tar ett par timmar att ordna en kvast hyffsat snyggt men det är det värt sedan är det roligt att pyssla lite.

Nej nu så ska jag sätta igång med städningen igen så att det blir klart någonting. Dock är det tråkigt att städa men det är skönt sen när det är klart när man har rent och snyggt hemma. :)

Se bilderna nedan på kvasten!

Ha en bra kväll!

/S


Pyssel av hängare

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen.. Jag är inte så bra på att hålla en uppdaterad blogg men jag försöker så gott jag kan i alla fall. Jag har i allafall hunnit med en del pyssel sedan jag skrev sist. Men jag tänkte nu endast visa ett par av sakerna. Sen kommer kanske ett par saker i morgon eller så.

Det jag har gjort är i allafall att jag har köpt omålade trähängare. Så det är en rektangulär omålad träskiva med två krokar på. Vad man vill hänga på den avgör man själv. Det jag har gjort i alla fall är att måla dem och snygga till dem lite så de inte bara är träfärgade och tråkiga. Se bilderna neda hur de två jag gjorde blev. :)

Ha en skön kväll! /S


RSS 2.0